Karriär på Adeptic

På Adeptic Technologies AB erbjuder vi stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter hos våra intressanta kunder.​ Vi erbjuder dig en anställning i ett företag under tillväxt och med ett gott arbetsklimat, där du kommer att arbeta med erfarna och kompetenta kollegor.

Vi lever och anammar det mindre företagets platta struktur, prestigelösa arbetssätt och familjära omsorg. Som medarbetare hos oss är man inte en i mängden, man arbetar under eget ansvar. Vi lägger därför stor vikt vid fortlöpande kompetensutveckling vilken för samtliga av våra anställda styrs av en personlig kompetens- och utvecklingsplan.

Adeptic söker alltid kvalificerad personal inom försäljning, projektledning, kravanalys, testledning och systemutveckling. Tveka inte att skicka din ansökan till oss på contact (at) adeptic.com.

För närvarande finns inga lediga tjänster utlysta.

Follow us on LinkedIn

Follow us on Twitter

EADP Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Verkkoteollisuus.fi
Copyright © Adeptic Technologies AB, 2007 | Legal notice
Adeptic Technologies AB | Grevgatan 49 | 114 58 Stockholm | Sverige
Tel. +46 8 5511 6440. E-mail. contact@adeptic.com