Varför uppfinna hjulet på nytt?

Vi har tagit fram en unik söktjänst för kommuner. Vår kommuntjänst är enkel och trygg att använda, samtidigt som möjligheterna att gå vidare är i det närmaste obegränsade då kommunen får tillgång till samma teknik och driftslösningar som flera av nordens största e-handlare använder.

Och vi har självklart anpassat prismodellen för kommunerna. För de mindre kommunerna har vi till exempel rejält tilltagna rabatter, då vi tycker att även de ska få en sökmotor av hög klass.

Vi har även tagit fasta på att kommunerna vill dra nytta av varandras lärdomar och erfarenheter. De blir då effektivare, resurser kan läggas på annat och i slutändan är det vi medborgare som tjänar på det. Konkret handlar det bland annat om "best practise", gemensamma synonymordlistor, statistikrapporter och fördelaktiga samarbeten med andra leverantörer.

Titta gärna på vår presentation över hur Uddevalla minskade antalet inkommande "supportmail" från besökare som inte hittade vad de letar efter med 55 %.

I övrigt får användaren tillgång till AESS kraftfulla algoritmer för felstavningar, kopplingen till ordlistan med hundratusentals svenska ord samt statistikverktyg. Till det får varje kommun precis som våra andra kunder effektiv och professionell support och användarstöd.

Läs mer om vad vi gjort för Uddevalla kommun här

Follow us on LinkedIn

Follow us on Twitter

EADP Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Verkkoteollisuus.fi
Copyright © Adeptic Technologies AB, 2007 | Legal notice
Adeptic Technologies AB | Grevgatan 49 | 114 58 Stockholm | Sverige
Tel. +46 8 5511 6440. E-mail. contact@adeptic.com