Vilken licens passar er bäst?

Vi erbjuder olika licensmodeller för våra produkter för att du ska kunna välja den modell som passar dig bäst.

Prenumerationslicens

För att du som kund ska få ut maximal nytta för din investering även om dina behov förändras över tiden erbjuder vi dig Adeptic Search som en prenumerationstjänst. Det innebär att du betalar en löpande månadsavgift baserat på dina krav på kapacitet, funktionalitet, support och uppgraderingar. Man kan säga att lösningen anpassas efter dina behov för stunden och när dina behov förändras över tiden så anpassar vi tjänsten efter det.

Prenumerationslicens är möjlig för både "Software as a Service"-installationen (läs om Remotelösningen här) eller för "On site"-installationen (läs om Appliancelösningen här).

Mjukvarulicens

Du som har mycket speciella behov och krav för din IT-arkitektur - det kan handla om policybeslut m.m. - erbjuder vi även tekniken mot en engångslicens. Till det erbjuder vi skräddarsydda konsult-, support- och uppgraderingsavtal.

Follow us on LinkedIn

Follow us on Twitter

EADP Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Verkkoteollisuus.fi
Copyright © Adeptic Technologies AB, 2007 | Legal notice
Adeptic Technologies AB | Grevgatan 49 | 114 58 Stockholm | Sverige
Tel. +46 8 5511 6440. E-mail. contact@adeptic.com