Sök är vår passion

Vi på Adeptic är specialiserade på att designa och bygga lösningar för att du, dina kunder och medarbetare, leverantörer och andra intressenter ska hitta det man söker efter. Det kan handla om att leverera rätt produkter till kunderna på en e-handel. Eller att hitta upphandlingar åt medborgare som söker på sin kommuns hemsida. Eller att leverera aktuella, relevanta standarder till ingenjörer som söker efter verktyg i sina utvecklingsprojekt.

Med hjälp av en egenutvecklad sökmotor, Adeptic Enterprise Search Suite (AESS), kan vi erbjuda mycket kostnadseffektiva söklösningar. AESS innehåller ett flertal komponenter som gör det snabbt att integrera mot befintliga intranät och Internet applikationer. En drivande faktor för att inhandla eller byta sökmotor är ofta att den befintliga sökningen är långsam och/eller instabil.

Med AESS får man extremt snabba sökningar även i mycket stora index och man upptäcker fort fördelarna med att kunna indexera och presentera sökresultat på ett helt annat sätt än i traditionella system. Adeptic’s medarbetare består främst av civilingenjörer med många års erfarenhet inom konsulttjänster och produktutveckling.

Adeptic hyr även ut IT-konsulter inom projektledning, IT-arkitekur och programmering. Våra konsulter har mellan 5 till 20 års erfarenhet av arbete inom IT-branschen.

Adeptic på Linkedin

Follow us on LinkedIn

Follow us on Twitter

EADP Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Verkkoteollisuus.fi
Copyright © Adeptic Technologies AB, 2007 | Legal notice
Adeptic Technologies AB | Grevgatan 49 | 114 58 Stockholm | Sverige
Tel. +46 8 5511 6440. E-mail. contact@adeptic.com