SIS Swedish Standards Institute

Företag runt om i världen har funnit att för att nå framgång är samarbete ofta en förutsättning och ofta krävs standarder för att möjliggöra detta. SIS Swedish Standards Institute arbetar tillsammans med företag, organisationer, forskare och myndigheter i Sverige och utomlands för att utveckla och förankra olika typer av standarder. Varje år kommer det till ca 2 000 nya standarder i Sverige och genom SIS kan organisationer försäkra sig att de håller sig uppdaterade och använder rätt standarder.

En stor del av SIS arbete sker genom webben och därför är det av yttersta vikt att det går att lätt hitta rätt i den ibland komplexa informationen. Som en väsentlig del i detta arbete använder SIS Adeptics erfarenhet och teknologi. Uppdraget som började för 2007 har vuxit kontinuerligt och omfattar nu flera delar av SIS kärnverksamhet, där SIS.se och dess webbshop, e-nav och Materialnyckeln kan nämnas.
 
”Det jag gillar med Adeptic är att de är lyhörda för våra behov, och att de är snabba med att komma med lösningsförslag på komplicerade problem. Dessutom levererar mjukvaran AESS relevanta resultat blixtsnabbt samtidigt som möjligheten att tuna den innebär att träffsäkerheten blir bättre och bättre hela tiden.”, säger Måns Diedrich, webbansvarig på SIS.
 
Måns hittade Adeptic Technologies lite av en slump genom en artikel i DI 2007. I konkurrens med betydligt större aktörer vann Adeptic uppdraget tack vare förmågan att sätta sig in i SIS affärsmodell och ambitionen att skapa en skräddarsydd lösning enligt Måns. Vi på Adeptic ser fram emot fortsatt gott samarbete med Måns och hans team.
 
 
    

Follow us on LinkedIn

Follow us on Twitter

EADP Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Verkkoteollisuus.fi
Copyright © Adeptic Technologies AB, 2007 | Legal notice
Adeptic Technologies AB | Grevgatan 49 | 114 58 Stockholm | Sverige
Tel. +46 8 5511 6440. E-mail. contact@adeptic.com